Video: Nem wokmad
Nem wokmadKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
8 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kalvekød i strimler
-
1 deciliter Chilli ketchup
-
2 spsk Ketchup
-
1 spsk Soja
-
1.2 spsk Olie
-
2 spsk Revet ingefær
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Grofthakket løg
-
2 tsk Rørsukker
-
150 gram Sukkerært
-
2 stk Forårsløg
-
75 gram Bønnespirer i bakke
Nem wokmad
Rør alle dele til marinaden sammen.
Dup kødet tørt med køkkenrulle, og vend det i.
Lad det trække i mindst ½ time og gerne længere (op til 1 døgn).
Gør grøntsagerne klar, men hold dem adskilt.
Varm en wok godt op (eller en dyb pande).
Steg kødet ad et par gange i små portioner, ellers mister wokken varmen, og kødet koger i stedet.
Tag det op, efterhånden som det er brunet.
Kom det hele tilbage i wokken, og lad det stege i ca. 6 minutter.
Kom sukkerærter og forårsløg i, og steg videre i 2-3 minutter.
Kom bønnespirerne i, og sluk.
Smag saucen til med salt og peber.
Servér nudler eller ris til.
Enjoy!
Nem wokmad
Er du glad for mad tilberedt i en kinesisk wok, en dyb pande, der er velegnet til lynstegning,
så se på nogle af vores andre opskrifter på retter tilberedt i wok.
Se fx vore opskrift på kalkunwok med grøntsager eller vores opskrift på wokret med ingefærrejer, sukkerærter og majs.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amerikansk chokoladekage
Svampet og syndig amerikansk chokoladekageStart med at opvarme ovnen til 175 grader varmlu...
Roastbeef Sous Vide
Sådan laver du roastbeef sous videIndstil din sous vide på 56 grader hvis du ønsker at din...
Gin og hyldelime - nem velkomstdrink uden alkohol
Sådan laver du drinken Hæld gin, limesaft og hyldeblomstsaft i et glas.Top med danskvand....