Video: Langtidsbagte spareribs med mangochutney
Langtidsbagte spareribs med mangochutneyKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
8 timer 0 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 kg Sparerib
-
1 deciliter Tør sherry
-
1 deciliter Sojasauce
-
0.5 deciliter Sesamolie
-
0.5 deciliter Mango chutney
-
2 spsk Flydende honnig
-
2 stk Løg
-
1 tsk Revet ingefær
-
4 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Cayennepeber
Langtidsbagte spareribs
Allerførst gør vi opmærksom på, at du helt klart får det mest optimale resultat ved at marinere kødet, og så lade det stå natten over.
Start med at skære spareribsene i mindre stykker, og derefter lægger du dem i en bradepande.
Pisk alle de andre ingredienser sammen, og hæld dem over benene.
De vendes så, så de er helt indsmurte.
Dæk dem til med film, og stil dem i køleskabet natten over.
Når du så kommer til dagen, hvor du skal lave dem, starter du med at tænde ovnen på 150 grader.
Sæt fadet i ovnen, og lad spareribsene småsimre i 3 timer.
Vend dem rundt nogle gange undervejs.
Skær med en skarp kniv ned mellem ribbenené, så de ligger enkeltvis, men i en stor stak.
Spareribsene serveres med kartoffelsalat eller kartoffelfritter og evt. nogle langtidsbagte tomater.
Du kan også lave en udgave af disse spareribs, hvor du griller dem i stedet for at putte dem i ovnen. Det giver naturligvis en anden smag, og begge metoder virker rigtig godt.
Og sku du ha mere lyst til sommermad kan du prøve at lave hvidløgsbrød med ost og tomater eller braiserede kyllingebryst med sauce af soltørrede tomater.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med spinatsauce
Kog spaghettien al dente. Hæld vandet fra.Varm olien ved medium varme.Tilsæt hakket løg og...
Kyllingelever med timian, bacon og karameliserede skalotteløg
Varm olien op i en pande til den næsten ryger. Tilsæt bacon og steg i 1-2 min. hvorefter k...
Choko-nougat tærte
Genoise bunde: Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad.Genoise (dej): Sme...