Video: Kærnemælkspandekager
KærnemælkspandekagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Hvedemel
-
4 spsk Sukker
-
4 tsk Bagepulver
-
1 tsk Bordsalt
-
6 spsk Olie
-
2.5 deciliter Kærnemælk
-
2 deciliter Skummetmælk
-
2 stk Æg
Kærnemælkspandekager
Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål. Pisk olie, kærnemælk, mælk og æg med en gaffel. Bland indholdet af de to skåle og rør, indtil dejen er jævn.
Varm en pande op, og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på, og vend dejen godt rundt på panden. Du vil opdage, at kærnemælkspandekagerne bliver lidt tykkere og mere svampede, end hvis de var almindelige pandekager. Der vil løbende komme en masse små bobler, og når overfladen er fyldt med dem, vendes kærnemælkspandekagen med en paletkniv. Kærnemælksandekagen skal være gylden på begge sider.
Hæld pandekagen over på et fad, og gentag processen, indtil der ikke er mere pandekagedej tilbage.
Dine kærnemælkspandekager er nu klar - velbekomme!
Tips til forberedelse af kærnemælkspandekager:
For at tilføre ekstra næring til dine kærnemælkspandekager kan man blande frugt eller bær i dejen inden stegning.
Pandekagevariationer:
Vi har mange forskellige opskrifter på pandekager, prøv vores opskrifter på Rasmus Klump pandekager, kartoffelpandekager eller vores populære bananpandekager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegte rødspætter
Vask rødspætter i koldt vand. Vend dem i mel på begge sider og krydr med salt og peber. S...
Bruschetta med feta og oregano
Bruschetta med feta og oreganoItalienske filone flûte skæres i 1 cm tynde skiver. De...
Saltkogte kartofler med aioli
Saltkogte kartoflerVask kartoflerne grundigt og lad skindet blive på.Fyld en stor gryde me...