Video: Torskefilet i svampefrikassé
Torskefilet i svampefrikasséKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Torskefilet
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Løg
-
3 deciliter Tør hvidvin
-
0 Korianderfrø
-
400 gram Smør
-
50 gram Rå kantarel
-
50 gram Østershat
-
150 gram Champignon
-
1 deciliter Frisk persille
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
Skær torskefileterne i mindre stykker. Salt dem let og stil dem i køleskab i ca. 1 time.
Vask og skræl guleroden og skær den i skiver.
Pil løget og skær det i skiver.
Kom hvidvin, gulerod, løg og krydderier i en kasserolle.
Kog det langsomt ind til det halve.
Sigt saucen over i en anden gryde.
Skær halvdelen af smørret i små tern og montér saucen med det for helt lavt blus.
Saucen må ikke koge, efter at smørret er kommet i, fordi så vil den skille.
Rens svampene og skær dem i tilfældige stykker (hvis svampene er små, skal de forblive hele).
Sauter dem i lidt smør i en kasserolle og tilsæt saucen fra før, når de er færdige.
Kog forsigtigt ind til det halve og montér med resten af det kolde smør.
Smag til med hakket persille , salt og peber.
Porchér torskestykkerne med skindsiden opad i fiskekedel i 4-5 minutter.
Træk skindet af torsken og anret i en dyb tallerken overhældt med svampefrikasséen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Karamelliserede valnødder
Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd en bradepande med bagepapir.Bland sukker, og balsamico i e...
Asparges med røget laks og hollandaise
Sauce: Pisk æggeblommer, citronsaft og sennep sammen.Smelt smørret og hæld langsomt æggebl...
Karamelsauce
Hjemmelavet karamelsauceSukkeret smeltes over svag varme. Når det er blevet lysebrunt tils...