Video: Stegte og tørrede karl johan svampe
Stegte og tørrede karl johan svampeKøkken:
Ingredienser:
Andet
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Karl Johan svamp
-
1 deciliter Olivenolie
-
1 spsk Smør
-
1 bdt Frisk merian
Svampene rengøres med et fugtigt klæde.
Svampene skæres i kvarte og steges i smør og olie ved lav varme.
Vild merian tilsættes under stegningen.
Karl johan svampene steges til de er gyldne.
De stegte svampe sereveres med de vilde bær og urter. Velbekomme!
Hvis du selv har været ude og sanke karl johan svampe - eller spiselig rørhat som de også kaldes, så kan du finde svampe med store grønne rør. Disse lægges til side, da de kan tørres i en dehydrator eller i en ovn på 60 grader. I ovnen tørres de i 12 timer med lågen på klem. De er fyldt med smag og kan holde sig i en lufttæt beholder.
Serverer du de stegte og tørrede karl johan svampe som tilbehør, foreslår vi noget mørt oksemørbrad lavet som steak.
På vores side har vi fx også oksemørbrad i rødvinssauce, som vil gå godt til stegte karl johan svampe.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmebagte Tortillas
Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt olie og vand og arbejd det sammen til en s...
Lamme-souvlaki med yoghurt-hvidløgssauce
Souvlaki med lamMarinade: Pres hvidløget. Bland ingredienserne til marinaden og rør dem s...
Marinade til grønne bønner
Rør eddike og sennep sammen og hæld olien i lidt ad gangen.Hak skalotteløgene fint og drys...