Video: Kalvespidsbryst med rodfrugtpure og perberrod
Kalvespidsbryst med rodfrugtpure og perberrodKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Kalvespidsbryst
-
0.5 bdt Frisk timian
-
3 stk Laurbærblad
-
1.1 stk Nelliker
-
0 Salt
-
0 Peber
-
6 stk Gulerod
-
1 stk Knoldselleri
-
6 stk Kartofler
-
1 deciliter Mælk
-
100 gram Smør
-
0 Frisk peberrod
-
0 Frisk persille
Sådan laver du Kalvespidsbryst med rodfrugtpure og perberrod
Skræl rodfrugter og kartofler og skyl evt. rodfrugtskrællerne, som kan koges sammen med kødet.
Kog kødet ca 1,5 time på lavt blus i vand med timian, laurbær, nellike, lidt salt og peber.
Fjernjævnligt skummet på overfladen.
Tag kødet op ad gryden, når kødet er mørt.
Si bouillonen og kog den lidt ind til den smager godt.
Kog rodfrugter og kartofler til de er helt møre.
Pres dem igennem en sigte og smag pureen til med mælk, smør, salt og peber.
Anret pureen i bunden af en dyb tallerken, læg tynde skiver bryst ovenpå og hæld den varme bouillon over sammen med peberrod og persille.
Retter med bid i!
Leder du efter inspiration til andre gode retter med kød i? så kig endelig ikke længere, der er masser af god retter at lade sig inspirere af her på siden. Prøv for eksempel Dansk gullasch eller Sennep- og honningbagt skinke.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk kartoffelsuppe
Græsk kartoffelsuppeFørst skal kartoflerne skrælles og skæres i tern. Herefter skal løgene...
Gnocchi og malfatti
Et ildfast fad smøres med smør. Hæld den hakkede spinat i en skål sammen med ricottaen, ha...
Fyldt kyllingebryst
Sådan tilbereder du retten:Krydr de udbankede kyllingebrystfileter med salt og friskkværne...