Video: Chokolade- og pecantærte
Chokolade- og pecantærteKøkken:
Ingredienser:
Fransk
12
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
100 gram Smør
-
200 gram Hvedemel
-
80 gram Sukker
-
2 stk Æggeblomme
-
2 spsk Vand
-
80 gram Mørk chokolade
-
100 gram Smør
-
80 gram Sukker
-
70 gram Pekannød
-
2 spsk Skummetmælk
-
2 tsk Bagepulver
-
2 spsk Hvedemel
Chokolade- og pecantærte
Dej
Blødgør smørret og bland det med mel til det har en smuldrende konsistens.
Bland sukkeret i og lav en fordybning i blandingen.
Tilsæt æggeblomme og vand og ælt det til dejen er sammenhængende.
Sæt i køleskabet i 45 min.
Stryg mel på bordet og rul dejen ud.
Smør et passende antal tærteforme med olie og beklæd formene med dejen.
Læg et stykke sølvpapir over hver form og læg en modvægt ovenpå sølvpapiret.
Forbag bunden ca.10-15 min.
Fyld
Smelt chokoladen i en skål placeret i kogende vand.
Blend blødgjort smør og sukker i en blender og tilføj det smeltede chokolade samt pecannødder.
Tilføj resten af ingredienserne og blend igen.
Kom fyldet i formene og bag dem i en varm ovn ved 180°C i 20 min.
Din lækre chokolade- og pecantærte er klar til servering. Velbekomme!
Pecantærte er endnu en af de utallige måde, man kan lave tærte på. Bare her på siden finder du over 200 forskellige tærteopskrifter.
Lige fra den sunde slags i form af spinattærte uden bund til det mere dessertagtige tærte med citron.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede gulerødder
Syltede gulerødderSkræl gulerødderne og skær dem i grove tern. Hak hvidløget fint. Læg beg...
Kalvespidsbryst med rodfrugtpure og perberrod
Sådan laver du Kalvespidsbryst med rodfrugtpure og perberrod Skræl rodfrugter og kartofler...
Boller natten over
Det bliver til ca. 15 Boller Bland vand, gær, salt og olie sammen, tilsæt mel og rør g...