Video: Kyllingefingre
KyllingefingreKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingebryst
-
1 stk Æg
-
2 spsk Vand
-
3 spsk Olie
-
0.5 tsk Hvidløgspulver
-
2 Hvedebrød
-
3 spsk Rapsolie
Skær kyllingekødet i lange, tynde strimler.
Bland æg, vand, olie, hvidløgspulver, salt og peber i en skål.
Smuldr brødskiverne til krummer og put dem i en dyb tallerken.
Dyp kyllingestrimlerne først i æggeblandingen og derefter i brødkrummerne.
Læg dem på køl i 1 time.
Steg kyllingefingrene i olie eller smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mosters grovboller
Gæren røres ud i vandet (ca. 35 grader)Øvrige ingredienser tilsættes, og det hele æltes go...
Blomme- og appelsinmarmelade
Blomme- og appelsinmarmeladeAppelsinerne snittes i små stykker, lidt af skallen også. ...
Broccoli med bacon
Del broccolien i fine små buketter. Skyl dem, og læg dem til tørre på køkkenrulle. Rist ha...