Video: Japansk fiske- og grøntsagssuppe
Japansk fiske- og grøntsagssuppeKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
500 Rødspættefilet
-
1 stk Hummer
-
1 Nudler
-
1.5 Hønsebouillon
-
2 stk Gulerod
-
5 Frisk spinat
-
6 stk Champignon
-
6 stk Forårsløg
Skær fiskefileterne i stykker på 2.5 cm.
Skær med en skarp kniv hummerhalen i skiver.
Kog nudlerne ca. halvt færdige efter anvisningen på emballagen og dræn dem i et dørslag.
Put nudlerne i en gryde sammen med bouillonen og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre i 5 min.
Tilsæt gulerødder i skiver og sojasauce.
Lad det simre i 2 min. mere.
Tilsæt fisk og hummer, spinat, champignoner i skiver og forårsløg skåret i mundrette længder.
Lad suppen koge i 5 min. mere.
Servér i suppeskåle.
Kan serveres med sojasauce, der bruges som en slags dip til de faste ingredienser i suppen
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavede boller
Hæld vand, gær og æg i en skål. Rør det sammen. Tag et kop mel og hæld i, sukker, salt og...
Chili- og hvidløgsrejer
Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde. Halver chilierne og fjern frøene. V...
Mangolassi
MangolassiSkræl mangoen og skær den i mindre stykker. Mangostykker, isterninger, yogh...