Video: Grøntsager i jordnøddesauce
Grøntsager i jordnøddesauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Blomkål
-
1 stk Kinakål
-
150 Frossen grøn bønne
-
2 spsk Olie
-
1 Hvidløg
-
5 stk Forårsløg
-
1 tsk Chili paste
-
2 spsk Sojasauce
-
2 spsk Tør sherry
-
5 spsk Jordnøddesmør
-
3 spsk Kokosmælk
Skær alle grøntsagerne i nogenlunde ensartede stykker.
Det er vigtigt at de er omtrent lige store, idet kogetiden således bliver ens.
Varm olien i en wok.
Tilsæt presset hvidløg og forårsløg og svits det hurtigt.
Tilsæt chilipasta.
Vend nu gulerødder og blomkål og steg et par minutter.
Tilsæt kinakål og bønner og steg yderligere 2 minutter.
Der tilsættes væde i form af sojasauce og sherry (valgfri, men giver god ekstra smag).
Bland jordnøddesmør og kokosmælk og tilsæt i wokretten.
Steg i yderligere et par minutter. Servér varmt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med bacon, cherry tomater og parmesan
Start med at sætte vand med salt over til pastaen.Hak hvidløget fint og halver cherrytomat...
Torsk pil-pil
Snit peberfrugterne. Læg dem i en gryde og placér torsken ovenpå. Tilsæt olie, vin, hvidlø...
Æble- rosin tærte
Æble- rosin tærteDej: Bland mel med sukker, tilsæt smør i små stykker og ælt dejen godt sa...