Video: Fiskefilet med remoulade
Fiskefilet med remouladeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 stk Fiskefilet
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Peber
-
1 deciliter Hvedemel
-
2 stk Æg
-
100 gram Rasp
-
4 spsk Græsk yoghurt 2 %
-
4 spsk Remoulade
Gå fileterne igennem for ben, det yderste af fileterne kan skæres af.
Ved først fileten i mel, så i sammenpisket æg og derefter i rasp.
Steg fileten på en varm pande i smør.
Server lun og med citronbåde.
Remoulade
Bland remoulade og græsk yoghurt 1:1 og smag til med salt
Tilbehør
Kartofler og agurk stave.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksefilet m. marinerede løg og gratinerede rodfrugter
Sådan laver du oksefilet Rids fedtet på kødet på kryds og tværs.Brun det godt på alle side...
Frisk fiskesuppe
Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skyl grøntsagerne, rens dem og skær dem i tændstiktynd...
Waldorfsalat
Den klassiske Waldorfsalat Waldorfsalat er en klassiker. Den daterer sig tilbage til slutn...