Video: Fiskeboller - fiskefrikadeller
Fiskeboller - fiskefrikadellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Fiskefilet hakket
-
1 tsk Salt
-
1 stk Æg
-
1.2 deciliter Mælk
-
1 spsk Hvedemel
-
2 spsk Kartoffelmel
-
2 spsk Hakket løg
-
1.2 tsk Hvid peber
Fiskekødet røres med saltet.
Resten af ingredienserne blandes i, og farsen røres godt.
Stilles i køleskabet og trækker i ca. 30 min.
Bollerne kommes i kogende vande med lidt salt og koges færdige ved svag varme i ca. 5 min.
Når bollerne stiger op til overfladen, er de færdige.
Farsen kan også bruges til fiskefrikadeller.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem broccolisalat
Dressing: Rør Cheasy Fraiche med rødvinseddike og sukker. Lad dressingen stå koldt en time...
Fiskefilet med remoulade
Gå fileterne igennem for ben, det yderste af fileterne kan skæres af. Ved først fileten i...
Spaghetti med tomatsauce
Pil og snit løg og hvidløg meget fint. Olivenolien varmes op på den store pande, løg og hv...