Video: Koteletter i urtesauce
Koteletter i urtesauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Svinekoteletter
-
2 stk Løg
-
3 stk Porre
-
2 Grøntsagsbouillon
-
1.5 Piskefløde 38%
-
1.5 Tomatpure
-
1 Frisk persille
-
0 Smør
-
0 Paprika
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Brun koteletterne få minutter på hver side i smør og krydr med paprika, salt og peber.
Læg dem i et ovnfast fad.
Sauce:
Rens løg og porrer, snit fint og svits på panden.
Tilsæt bouillon, fløde og tomatpuré.
Kog op, smag til og hæld den over koteletterne.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. ½ time.
Drys med persille og server ris til.
Spørgsmål:
Kan I oplyse mig om hvor jeg kan skaffe stikkelsbær ?
Svar:
Sæsonen for stikkelsbær i Danmark er fra juni - august. De importerede kan fås allerede fra maj og frem til september.
I den periode er det muligt at finde dem hos grønthandlere og i velassorterede supermarkeder.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
20/04-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Anderledes porretærte med kastanjer
Anderledes porretærte med kastanjerSteg bacon i smør. Tilsæt timian og porre, vend de...
Pico de gallo sauce
Hak tomat, løg, jalapeno, koriander og forårsløg. Læg de hakkede ingredienser i en skål. K...
Svampet chokoladekage
Svampet chokoladekageTænd ovnen på 175 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde til det e...