Video: Nem avocadosuppe
Nem avocadosuppeKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
4 stk Avocado
-
1.5 liter Hønsebouillon
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
3 spsk Frisk koriander
Skræl avocadoerne.
Varm hønsebouillonen op.
Blend avocadoer, bouillon, salt og peber.
Pynt den færdige suppe med hakket koriander.
Suppen skal serveres ved stuetemperatur.
Tips: Kørvel kan anvendes i stedet for koriander.
Spørgsmål:
Vad dricker man för vin till detta
Svar:
Hej, jag hade valt en Savignon blanc
Mvh Tomas
recept.se
29/01-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvor længe kan denne suppe evt. holde sig på køl og genopvarmes?
Svar:
Den kan sagtens holde sig i nogle dage i køleskabet, men avocadoer oxyderer hurtigt, og derfor vil farven ændre sig.
Så jeg ville lave og servere denne suppe på dagen.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
30/03-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladeis med rosmarin
Skær tynde lange strimler af appelsinskrællen og guleroden (efter den er skrællet) Sæt van...
Lammeragout
Skær evt. overflødigt fedt af kødet og skær det ud i store firkanter, ca. 50 g pr. stk. B...
Cremet græskarsuppe
Fremgangsmåde cremet græskarsuppeStart med at skære græskarret over, fjerne kernerne og sk...