Video: Fadbagt kylling med grønt og sauce
Fadbagt kylling med grønt og sauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kyllingelår
-
300 gram Ærter
-
350 gram Gulerod
-
175 gram Bacon i tern
-
125 gram Cherrytomat
-
20 gram Smør
-
3 stk Citron
-
0.5 liter Tomatjuice
-
2 deciliter Mælk
-
4 deciliter Ris
-
1 stk Hønsebouillonterning
Fadbagt kylling med grønt og sauce
Skær gulerødder i skiver af ca. 1 cm.
Skær cherrytomater i halve.
Skær bacon i tern/små stykker.
Skær citronerne i skiver.
Opløs hønsebouillonen i ½ dL. vand.
Smør et ildfast fad med lidt smør.
Læg kyllingelårene i fadet med skindsiden opad.
Tilsæt ærter, gulerødder og bacon til fadet.
Hæld den opløste bouillon, samt tomatjuice og lidt mælk i fadet, så det dækker grøntsagerne.
Læg citronskiver på kyllingelårene.
Bag nu retten i ovnen ved 200* (180* varmluft) i ca. 45-60 min.
Retten er færdig, når saften fra kyllingen ikke længere er rødlig, men er klar i farven.
Kog risene efter anvisningen på posen.
Velbekomme!
Tilbehør
Lav evt. gulerodstænger som tilbehør, og rør en dip af cremefraiche blandet med salt, peber og paprika.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æble- og rødløgschutney
Æble- og rødløgschutneyÆblerne skrælles og skæres i grove stykker. Rødløgene pilles o...
Fiskesuppe med rejer
Fiskesuppe med rejerLøg svitses i olie.Tomatpure, vin, bouillon-tern, vand og timian til...
Kødboller med skinkekød
Forvarm ovnen til 175°C. Få skinkekødet hakket eller hak det selv i en kødhakker.I en sto...