Video: Auberginekaviar
AuberginekaviarKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Aubergine
-
1 stk Citronsaft
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.75 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
1 bdt Frisk persille
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Peber
Bag auberginerne, der først er prikket med en gaffel, ved jævn varme indtil de er helt møre. Det tager cirka 1 time.
Flæk dem så og tag kødet ud.
Blend dette sammen med halvdelen af olien og citronsaften samt hvidløg.
Tilsæt eventuelt mere citronsaft (efter smag) samt olie, indtil konsistensen er temmelig tyktflydende.
Smag til med salt og peber.
Server auberginekaviaren som en dip med ristet brød til. Eller server den som en forret.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbær syltetøj med honning
Jordbærrene og halvdelen af honning, farin og sukker kommes i en tykbundet gryde og varmes...
Tarteletter med kylling og asparges
Tarteletter med KyllingKog noget vand op i en gryde til kyllingen. Omvikl krydderurterne...
Fish and chips
Fish and chipsTænd ovnen på 200 grader. Skræl bagekartoflerne. Skær enderne og siderne af...