Video: Glaserede æbler
Glaserede æblerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æbler
-
3 deciliter Sukker
-
0.5 deciliter Vand
-
10 gram Glukosesirup
Vask og tør æblerne godt.
Fjern stilkene og stik en blomsterpind i hvert æble.
Kog sukker, vand og glucose over kraftig varme.
Rør rundt.
Test om sukkerlagen er færdig ved at dyppe en pind i lagen.
Når sukkerlagen på pinden bliver som glas og kan brækkes af, er den færdig.
Dyp æblerne ned i sukkerlagen og drej dem rundt.
Rul æblerne i kokos.
I dette øjeblik gælder det om at være hurtig, da sukkerlagen hurtigt stivner.
Lad æblerne køle af på en plade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blæksprutte sambal
Rens blæksprutterne. Skær tentaklerne af lige under "næbbet". Gnub skindet af blæksprutter...
Chili Cheese Tops
Chili cheese topsRiv cheddarosten fint ned i en skål.Skær de syltede jalapeños i små stykk...
Bøge nøddekage med chokoladekræs
Kagen:Pisk æg og sukker. Kom derefter mel og bagepulver i en anden skål. Pil nødderne og k...