Video: Caponata - Siciliansk aubergineret
Caponata - Siciliansk aubergineretKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 stk Aubergine
-
1 tsk Tørret oregano
-
2 spsk Finthakkede rødløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 bdt Bredbladet persille
-
2 spsk Kapers
-
3 spsk Grønne oliven
-
2.3 spsk Kryddereddike
-
5 stk Hakkede tomater
Sæt en gryde med olie over stærk varme.
Kom auberginestykkerne og oregano i, kom lidt salt på og rør grundigt igennem, så auberginerne får olie over det hele.
(steg evt. auberginerne i flere hold).
Steg dem ved stærk varme i 4-5 min. og ryst af og til gryden.
Når de er gyldne på alle sider tilsættes løg, hvidløg og persillestilke og steg videre i 3-4 min.
Hæld evt. lidt mere olivenolie på hvis gryden er ved at stege tør.
Rør kapers og oliven i og hæld kryddereddiken ved.
Når den er helt fordampet røres tomaterne i; lad dem simre med i 15 min. eller til de er møre.
Smag omhyggeligt retten til med salt, peber og evt. mere eddike, hæld lidt olie over og server med hakket persille og evt. mandler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dressing til rejecocktail
Dressing til rejecocktailPisk fløden let. Derefter, rører du alle de resterende ingrediens...
Crostini med tapenade
Creme: Purér oliven med kapers, pinjekerner, tomatpuré og olie til en fin masse (evt. med...
Jul - Brunede kartofler
Brunede kartoflerKog kartoflerne til de lige er møre, og skyl dem i koldt vand. Pil dem me...