Video: Omelet med hakket kød
Omelet med hakket kødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
5 stk Æg
-
1.5 deciliter Vand
-
1 stk Løg
-
200 gram Hakket oksekød 3-7%
-
25 gram Smør
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 bdt Frisk persille
Løget hakkes og brunes i en gryde med lidt smør.
Kødet tilsættes og svitses, evt. bland lidt krydderier i.
Bland æg, vand, salt og peber i en skål, pisk/rør ingredienserne sammen.
Derefter bland kød og løgene i.
(Der kan bruges mælk i stedet for vand, det giver en lidt mere cremet smag)
Smelt lidt smør på en pande, brug en paletkniv (gerne plastik for at skåne panden) til at løsne omeletten fra kanten.
Steg den ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende.
Pynt omeletten med friske krydderurter, f.eks. frisk persille eller Basilikum.
Velbekomme !
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Boller i karry
Boller i karryStart med at bringe 1 liter vand i kog i en gryde. Tilsæt 2 tsk salt. Form f...
Løg- og bacontærte
Bland halvdelen af melet med vand og gær i en stor skål; rør godt rundt. Dæk skålen til me...
Jamie Burger
Rør kød, rødløg, æg, brødkrummer(fra to skiver brød), sennep, koriander og spidskommen sam...