Køkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
10
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
3 stk Hvidløgs fed
-
0.5 spsk Ingefær
-
6 spsk Hvidvinseddike
-
2 spsk Sukker
-
2 spsk Tomatketchup
-
1.5 spsk Brun farin
-
1 spsk Hakket jalapeño
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 stk Svinemørbrad
-
0.5 tsk Køkkensalt
Sauce: Pres hvidløget og riv ingefæren. Bland alle ingredienserne til saucen i en lille gryde. Bring saucen i kog og lad den simre i 5 min. Hæld saucen i en lille skål.
Klargør en grill. Lad bambuspinde (ca. 4 pr. person) ligge i vand i 30 min. Skær imens mørbraden i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Lav hver kebab ved at spidde 3-4 stykker kød med en bambuspind. Drys hver kebab med salt og pensl dem på alle sider med barbequesaucen.
Grill kebabs i ca. 10 min. i alt. Vend dem jævnligt undervejs. Pensl evt. med overskydende sauce undervejs.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Banan-squashkage
Sådan laver du banan-squashkageÆg, sukker og vanillesukker piskes godt stift med en håndmi...
Autopsy
Hæld ingredienserne i shotglasset i lag. Rækkefølgen er: Melon, Whiskey, Tomatjuice.
Ristet aubergine-salat med kapers og løg
Skyl og tør auberginerne. Rist dem hele over gasflammen på komfuret, på grillfunktionen i...