Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Andet
Hovedret
45 minutter
45 minutter
10
Fremgangsmåde:
Sauce: Smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt hakkede forårsløg og svits dem til de er møre, ca. 3 min. Rør rødvin og portvin i. Kog igennem i 5 min. Tilsæt bouillon og rosmarin og lad saucen koge ind til ca. 1/3.
Bøffer: Varm olien på en stor pande. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på panden, ca. 4 min. på hver side. Læg bøfferne over på en tallerken og dæk med folie for at holde dem varme.
Hæld saucen i den pande, bøfferne blev stegt på. Bring den i kog og skrab panden for stegerester fra bøfferne. Fjern saucen fra varmen. Rør gradvist smørret i, til det er smeltet. Rør hakket rosmarin i og smag til med salt og peber.
Antal personer: 4
1 spsk Smør
3 stk Forårsløg
2 deciliter Rødvin
2 deciliter Portvin
2.5 deciliter Oksebouillon
1 kvist Frisk rosmarin
1 spsk Olivenolie
4 stk Tykstegsbøf
3 spsk Smør
1 tsk Frisk rosmarin