Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
35 minutter
30 minutter
12
Fremgangsmåde:
Opvarm olien i en stor gryde eller wok.
Tilsæt hakkede forårsløg og svits dem i ca. 3 min.
Tilsæt hakket ingefær, gurkemeje og kommen og rør rundt i et minut.
Tilsæt muslinger, bouillon, kokosmælk, tomat, jalapeno og citronskal og bring det i kog.
Læg låg på og lad det simre, til muslingerne åbner sig, i ca. 7 min. (husk at fjerne alle muslinger, der ikke åbner sig).
Rør citronsaft i og smag til med salt og peber.
Hæld retten i en stor suppeskål og drys med hakket koriander.
Antal personer: 4
1 spsk Olie
5 stk Forårsløg
1 spsk Ingefær
1 tsk Gurkemeje
0.5 tsk Spidskommen
1 kg Frisk musling
3 deciliter Fiskebouillon
2 deciliter Kokosmælk
1 dåse Hakkede tomater
1 spsk Hakket jalapeño
1 tsk Revet citronskal
3 spsk Citronsaft