Muslinger i kokos-citronsauce

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

35 minutter

30 minutter

12



Fremgangsmåde:

Opvarm olien i en stor gryde eller wok.
Tilsæt hakkede forårsløg og svits dem i ca. 3 min.
Tilsæt hakket ingefær, gurkemeje og kommen og rør rundt i et minut.

Tilsæt muslinger, bouillon, kokosmælk, tomat, jalapeno og citronskal og bring det i kog.
Læg låg på og lad det simre, til muslingerne åbner sig, i ca. 7 min. (husk at fjerne alle muslinger, der ikke åbner sig).

Rør citronsaft i og smag til med salt og peber.
Hæld retten i en stor suppeskål og drys med hakket koriander.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

1 spsk Olie

5 stk Forårsløg

1 spsk Ingefær

1 tsk Gurkemeje

0.5 tsk Spidskommen

1 kg Frisk musling

3 deciliter Fiskebouillon

2 deciliter Kokosmælk

1 dåse Hakkede tomater

1 spsk Hakket jalapeño

1 tsk Revet citronskal

3 spsk Citronsaft

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g