Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Tilbehør
30 minutter
20 minutter
10
Fremgangsmåde:
Har du allerede kogte kartofler til overs, så brug dem.
Ellers pil kartoflerne og skær dem i mindre, mundrette stykker. Kog dem. Hæld vandet fra.
Overfør kartoffelstykkerne til en stor salatskål.
Bland alle ingredienserne til dressingen i en lille skål.
Hak peberfrugt og forårsløg og hæld dem sammen med kartoflerne. Hæld dressingen sammen med grøntsagerne og vend det hele godt.
Kartoffelsalaten kan serveres varm eller ved stuetemperatur.
Antal personer: 3
0,5 kg Nye kartofler
0,4 deciliter Olivenolie
1 spsk Citronsaft
0,5 tsk Chili
3 knsp Spidskommen
1,5 spsk Frisk koriander
0,5 stk Rød peberfrugt
2 stk Forårsløg
Køkkensalt
Peber