Kartoffelsalat med chili- og citrondressing

27/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Tilbehør

30 minutter

20 minutter

10



Fremgangsmåde:

Har du allerede kogte kartofler til overs, så brug dem.


Ellers pil kartoflerne og skær dem i mindre, mundrette stykker. Kog dem. Hæld vandet fra.


Overfør kartoffelstykkerne til en stor salatskål.

Bland alle ingredienserne til dressingen i en lille skål.

Hak peberfrugt og forårsløg og hæld dem sammen med kartoflerne. Hæld dressingen sammen med grøntsagerne og vend det hele godt.

Kartoffelsalaten kan serveres varm eller ved stuetemperatur.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 3

0,5 kg Nye kartofler

0,4 deciliter Olivenolie

1 spsk Citronsaft

0,5 tsk Chili

3 knsp Spidskommen

1,5 spsk Frisk koriander

0,5 stk Rød peberfrugt

2 stk Forårsløg

Køkkensalt

Peber

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g