Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
20 minutter
30 minutter
10
Fremgangsmåde:
Skær det kogte kyllingekød i fine strimler.
Svits det hakkede løg på en pande. Tilsæt efter ca. 5 min. finthakket hvidløg og svits det. Put løg og hvidløg i en skål. Tilsæt kylling og mozzarella.
Læg en tortilla klar på et skærebræt. Placér ca. 1 dl af kyllingeblandigen på den ene halvdel af tortillaen og fold den anden halvdel hen over, således at der dannes en "halvmåne". Pres kanterne af halvmånen godt sammen. Gentag for alle tortillaerne. Halvmånerne hedder quesadillas.
Steg nu hver quesadilla på en grillpande over moderat varme. Der skal vendes undervejs, og quesadillaen er færdige når osten i fyldet er smeltet.
Skær limefrugter i kvarte. Servér de nylavede quesadillas med en limebåd på hver.
Antal personer: 4
600 gram Kogt kylling
1 tsk Bordsalt
0.5 tsk Peber
1 stk Løg
2 spsk Olie
2 stk Hvidløgs fed
150 gram Mozzarella 30+
8 stk Tortilla
1 spsk Olie
2 stk Lime