Video: Lynstegte rejer med oystersauce
Lynstegte rejer med oystersauceKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
1 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Ingefær
-
250 gram Store pillede rejer
-
1 spsk Oystersauce
-
2 spsk Tør sherry
-
1 deciliter Fiskebouillon
-
2 tsk Majsmel
Varm olien i en wok.
Svits knust hvidløg og reven ingefær ved svag varme til det er blødt og gyldent.
Tilsæt rejer og lynsteg ved medium varme, til de skifter farve.
Tilsæt oystersauce, sherry og bouillon og bring det til kogepunktet.
Læg låg på og lad det simre i 2 min.
Lav en jævning af majsmel og lidt vand og hæld denne jævning i retten.
Lad det simre, til saucen tykner og bliver klar.
Serveres straks.
Hvide ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Får i kål
Tag en stor gryde. Placer lammebenene nederst. Skær kødet i store, grove stykker. Halver h...
Salat af hvide bønner
Læg bønnerne i blød natten over, og hæld vandet fra dagen efter.Kog bønnerne møre sammen m...
Stegt fisk med marokkansk urtesauce
Purér alle ingredienserne til saucen i en blender eller food-processor.Hæld nok olie i en...