Video: Kinesiske broccolirejer
Kinesiske broccolirejerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Tilbehør
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
16 stk Tigerreje
-
1 stk Broccoli
-
1 spsk Jordnøddeolie
-
0.5 tsk Ingefær
-
0.25 tsk Køkkensalt
-
4 spsk Vand
-
1 spsk Tør sherry
-
1.5 tsk Majsmel
-
0 Ingefær
Pil rejerne, men lad halerne sidde på. Skær et snit på undersiden af hver reje med en skarp kniv. Vask broccolien og del den i buketter, hver med en lille smule stilk på. Pres nu hver buket ind i ridsen i rejen, således at buketten sidder fast i rejen. Varm en wok, tilsæt olie og svits finthakket ingefær og broccolirejerne i 2 min. Tilsæt salt, vand og sherry. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad rejerne simre i 3 min. Rør majsmel ud i lidt vand og rør denne jævning sammen med saucen. Servér med det samme med revet ingefær som pynt.
Servér ris til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grissini
Opløs gæren i det håndvarme vand og rør halvdelen af melet i. Bland salt og olie i....
Thai rød curry med kylling
Bring 1/4 af kokosmælken samt karrypastaen i kog i en wok over middelhøj varme. Tilsæt...
Panna cotta dessert
Start med at komme husblas i en skål kold vand. Kom fløde, mælk og sukker i en gryde....