Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Vietnamesisk
Forret
20 minutter
20 minutter
8
Fremgangsmåde:
Slå æggene ud og krydr dem med salt og peber. Klargør krabbekødet ved at fjerne evt. stumper af skal fra det.
Varm olie på en pande og sautér de hakkede forårsløg og chili i strimler i et minuts tid. Tilsæt krabbekødet og steg et par minutter mere. Fordel fishsauce ud over de stegte ingredienser. Flyt blandingen over på en tallerken og lad den køle af.
Varm igen olie på en pande og hæld æggemassen i. Steg æggemassen til den er fast i bunden, men cremet i toppen. Læg krabbeblandingen i midten af æggemassen og fold omeletten hen over fyldet. Servér på en varm tallerken.
Antal personer: 3
4 stk Æg
0.5 tsk Køkkensalt
0.3 tsk Peber
125 gram Krabbekød
1 spsk Olie
2 stk Forårsløg
1 tsk Fish sauce
1 stk Frisk chili