Kylling med nudler og bambusskud

16/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

15 minutter

15 minutter

10



Fremgangsmåde:

Skær kyllingekød i mundrette stykker. Bland med presset hvidløg.

Kog nudler efter anvisning på emballagen.

Varm olien i en wok og steg kyllingekødet. Tilsæt løg og bambusskud i skiver og steg i et par minutter. Tilsæt fishsauce, peber og bouillon. Varm det hele i et par minutter mere.

Bland med de kogte nudler og drys persille på.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 6

500 gram Kyllingebryst

1 stk Hvidløgs fed

250 gram Nudler

1 spsk Jordnøddeolie

1 stk Løg

300 gram Bambusskud på dåse

1 spsk Fish sauce

0.3 tsk Peber

1 deciliter Hønsebouillon

2 spsk Frisk persille

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g