Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Asiatisk
Forret
50 minutter
35 minutter
14
Fremgangsmåde:
Pesto: Blend salat, parmesan, pinjekerner, olivenolie, hvidløg og citron sammen med en håndblender eller en food mixer. Smag til med salt og peber.
Tilberedning af rejerne: Smør lidt pesto over rejerne. Grill eller steg rejerne indtil alle er lyserøde.
Dressing: Rør jordnøddesmør, chilisauce, sesamfrø, semsamolie og koriander sammen til en klistret masse. Smag til med salt og peber.
Servering: Læg et spyd på hver tallerken og hæld lidt af dressingen ved siden af.
Det resterende pesto kan serveres i en skål ved siden af.
Antal personer: 4
40 stk Tigerreje
100 gram Rucola
30 gram Revet parmesan
50 gram Pinjekerner
1 deciliter Olivenolie
1 stk Hvidløg
0.5 stk Citron
1 spsk Jordnøddesmør
1 spsk Sesamfrø
1 spsk Sød chilisauce
2 spsk Sesamolie
1 spsk Frisk koriander
1 tsk Bordsalt
1 tsk Peber