Tigerrejer på spyd

15/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Asiatisk

Forret

50 minutter

35 minutter

14



Fremgangsmåde:

Pesto: Blend salat, parmesan, pinjekerner, olivenolie, hvidløg og citron sammen med en håndblender eller en food mixer. Smag til med salt og peber.

Tilberedning af rejerne: Smør lidt pesto over rejerne. Grill eller steg rejerne indtil alle er lyserøde.

Dressing: Rør jordnøddesmør, chilisauce, sesamfrø, semsamolie og koriander sammen til en klistret masse. Smag til med salt og peber.

Servering: Læg et spyd på hver tallerken og hæld lidt af dressingen ved siden af.
Det resterende pesto kan serveres i en skål ved siden af.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

40 stk Tigerreje

100 gram Rucola

30 gram Revet parmesan

50 gram Pinjekerner

1 deciliter Olivenolie

1 stk Hvidløg

0.5 stk Citron

1 spsk Jordnøddesmør

1 spsk Sesamfrø

1 spsk Sød chilisauce

2 spsk Sesamolie

1 spsk Frisk koriander

1 tsk Bordsalt

1 tsk Peber

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g