Pizza Calzone med parmaskinke

16/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Italiensk

Hovedret

1 timer 0 minutter

20 minutter

14



Fremgangsmåde:

Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og mel.
Ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted i ca. 20 min.
Rul dejen ud på et meldrysset bord.
Form den til en rund pizza og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir.

Fyld: Rør tomatpuré med presset hvidløg og olie og fordel det på den ene halvdel af pizzabunden.
Skær skinken i strimler og mozzarellaen i skiver. Fordel fyldet på tomatpuréen.
Drys med basilikum, salt og peber. Fold pizzaen sammen på midten og luk den godt til.
Pensl ydersiden med sammenpisket æg og kom lidt salt på.

Bag pizzaen ved 200°C i ca. 20 min.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 2

1.5 deciliter Vand

25 gram Gær

0.5 tsk Bordsalt

1 spsk Olivenolie

250 gram Hvedemel

70 gram Tomatpure

1 stk Hvidløgs fed

2 spsk Olivenolie

100 gram Parmaskinke

125 gram Mozzarella 30+

2 spsk Frisk basilikum

1 tsk Bordsalt

1 tsk Peber

1 stk Æg

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g