Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Italiensk
Hovedret
1 timer 0 minutter
20 minutter
14
Fremgangsmåde:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og mel.
Ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted i ca. 20 min.
Rul dejen ud på et meldrysset bord.
Form den til en rund pizza og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir.
Fyld: Rør tomatpuré med presset hvidløg og olie og fordel det på den ene halvdel af pizzabunden.
Skær skinken i strimler og mozzarellaen i skiver. Fordel fyldet på tomatpuréen.
Drys med basilikum, salt og peber. Fold pizzaen sammen på midten og luk den godt til.
Pensl ydersiden med sammenpisket æg og kom lidt salt på.
Bag pizzaen ved 200°C i ca. 20 min.
Antal personer: 2
1.5 deciliter Vand
25 gram Gær
0.5 tsk Bordsalt
1 spsk Olivenolie
250 gram Hvedemel
70 gram Tomatpure
1 stk Hvidløgs fed
2 spsk Olivenolie
100 gram Parmaskinke
125 gram Mozzarella 30+
2 spsk Frisk basilikum
1 tsk Bordsalt
1 tsk Peber
1 stk Æg