Basilikummarinerede koteletter

07/03-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Italiensk

Hovedret

20 minutter

5 timer 30 minutter

7



Fremgangsmåde:

Bank koteletterne let ud.
Hak urter fint og pisk med olie og vineddike og hæld over kødet.
Dæk kødet til og stil det koldt i ca. 3-4 timer.
Steg koteletter i smør i ca. 4-5 min. på hver. Sørg for koteletterne ikke blive for tørre.
Tag koteletterne af panden og hold dem varme.
Skær tomater i både og steg dem på panden.

Hæld marinaden ved, drys med salt og et nip sukker, og kog hurtigt op.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

4 stk Nakkekotelet

1 spsk Smør

5 stk Tomat

2 spsk Balsamico

4 spsk Olie

3 spsk Frisk basilikum

1 kvist Frisk timian

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g