Lammefrikadeller

22/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

30 minutter

15 minutter

10



Fremgangsmåde:

Gør følgende klar og put i en røreskål :


Løget rives

Hvidløget hakkes

Fetaosten smuldres i små stykker eller hakkes

Oliven hakkes fint og sten fjernes


Lammekødet, mel, salt, peber, letmælk og æg røres som almindelig fridadelle fars.

Konsistensen skal være fast så der kan formes små frikadeller med en ske.

Dyb skeen i fedtstof mellem hver frikadelle.


Stege tid på panden med fedtstof er 4-5 minutter ved middel varme.




Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

500 gram Hakket lammekød 13-15

1 stk Løg

2 stk Hvidløg

50 gram Feta 40+

10 stk Sorte oliven

1 deciliter Letmælk

2 stk Æg

0 Havsalt

0 Peber

1 deciliter Hvedemel

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g