Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
30 minutter
15 minutter
10
Fremgangsmåde:
Gør følgende klar og put i en røreskål :
Løget rives
Hvidløget hakkes
Fetaosten smuldres i små stykker eller hakkes
Oliven hakkes fint og sten fjernes
Lammekødet, mel, salt, peber, letmælk og æg røres som almindelig fridadelle fars.
Konsistensen skal være fast så der kan formes små frikadeller med en ske.
Dyb skeen i fedtstof mellem hver frikadelle.
Stege tid på panden med fedtstof er 4-5 minutter ved middel varme.
Antal personer: 4
500 gram Hakket lammekød 13-15
1 stk Løg
2 stk Hvidløg
50 gram Feta 40+
10 stk Sorte oliven
1 deciliter Letmælk
2 stk Æg
0 Havsalt
0 Peber
1 deciliter Hvedemel