Oksesteg

07/03-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

30 minutter

2 timer 0 minutter

5



Fremgangsmåde:

Sådan laver du oksesteg


Gnid stegen med salt og peber.


Brun stegen i en gryde. Dermed undgår du, at stegen stænker fedt i ovnen.


Sæt stegen i ovnen ved 165°C i ca. 2 timer i en bradepande sammen med vand.


Si skyen. Lav en opbagt sauce af mel og margarine og spæd til med skyen fra stegen og lidt sukker og kulør.


Stegen serveres i tynde skiver.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 10

2 kg Oksetyksteg med kappe

4 deciliter Vand

40 gram Hvedemel

30 gram Margarine

2 spsk Kulør

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g