Video: Kartoffelfad med laks
Kartoffelfad med laksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kartofler
-
300 gram Røget laks
-
10 stk Forårsløg
-
1 bdt Frisk dild
-
5 stk Æg
-
4 deciliter Piskefløde 38%
-
50 gram Smør
-
0 Peber
-
0 Havsalt
Kartoffelfad med laks
Skær kartoflerne i terninger på ca. 1 centimeters tykkelse.
Skær laksen ud i strimler og forårsløgene i tynde skiver.
Hak dild ud.
Læg 1/3 af kartoflerne i et ildfast fad, som er godt smurt med smør indvendigt.
Fordel nu halvdelen af laksen, dild og forårsløg hen over kartoflerne.
Læg endnu 1/3 kartofler på og dernæst resten af laksen, dild og forårsløgene.
Slut af med et lag kartofler.
Pisk æg, fløde, salt og peber sammen og hæld det over kartoflerne.
Hæld smeltet smør over og drys med salt og peber.
Sæt fadet i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 30 minutter eller indtil, at massen er stivnet.
Server nu det varme kartoffelfad med laks.
Velbekomme!
Tilbehør
Kartoffelfad med laks er en god varm ret. Retten passer godt sammen med en frisk salat som vores agurkesalat, der også er lækker cremet. Eller prøv vores grøn salat med avokado i.
Server også retten med et brød til. Prøv evt. vores glutenfri brød.
Spørgsmål:
Kan rätten göras klar dagen före
Svar:
Hej , det kan du göra om du har koll på både rättt sätt att nedkyla och hygienen är ok , så är det inte något problem.
Mvh Tomas
recept.se
28/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags æblekage
1. Skyl æblerne og skræl dem. Skær dem i små stykker og put dem op i en gryde.2. Tilsæt ½...
Kold gulerodssuppe med honning
Kold gulerodssuppe med honningSkær gulerødderne i stykker på ca. 2 cm længde. Hak koriande...
Dampede muslinger med hvidløg og skalotteløg
Opvarm olien i en stor pande over middelhøj varme. Tilsæt finthakkede skalotteløg og hvidl...