Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 1509 calories 44.47 carb 48.91 fat 11.7 fiber 29.06375 protein 27.622925 fat 24.01 sugar

Video: Fasan i flødesauce

Fasan i flødesauce

Fasan i flødesauce

Fasan i flødesauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Viña Pedrosa El Pedrosal - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Bodegas Hnos. Perez Pascuas, Ribera del Duero, Spanien, Type: RødvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 136,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Viña Pedrosa El Pedrosal'El Pedrosal' 2015 på 100% Tinta del País (Tempranillo) er essensen af Ribera del Duero, hvor man til fornuftige penge får vine, der på én gang udviser stor k... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Bagte kartofler og haricot verte (grønne bønner)

Kokkens svar
Sovs

Spørgsmål:

Opskriften lyder rigtig god - men hvordan laves sovsen til denne ret - hvad med grøntsagerne som fasanerne er stegt/kogt med - skal de blendes og i sovsen - med gelé - eller? Kan man lave retten aftenen før (skal bruges til en frokost den følgende dag) og så varme fasanerne ved at bruge den sidste del af stegetiden- på selve dagen? På forhånd tak.



Svar:
Hej der er flere muligheder som jeg læser denne opskrift, du kan gøre som du siger og blende grønsager ned i , det giver en god konsistens, du kan også bare jævne fonden til den konsistens du ønsker
Hvis du vælger at lave den dagen før så lav den helt mør og færdig, og varm den bare i saucen dagen efter, når fuglen er færdig og skal køles ned(dagen før), så læg den med brystet nedad , og i en vinkel så at benene peger opad, det gør at al saften som render af fuglen går igennem brystet og det bliver saftigt på denne måde
Mvh Tomas
opskrifter.dk

29/01-2012 af Opskrifter.dk

Fasan i flødesovs

Spørgsmål:

Hej Hvad nu hvis man har fasanbryst - skal det så være på en anden måde de skal tilberedes ? Hilsen Marianne



Svar:
Hej ,
Brun brysterne lad dem koge med nogle minutter , tag dem op , lav det andet som står i opskriften , og så afslutte med at lade brysterne komme med til sidst.

mvh Tomas
opskrifter.dk

01/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Majs spareribs

Vegetar

Majs spareribsSkær forsigtigt majskolberne i kvarte på langs, så hver majskolbe giver 4 “r...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1695
Opskrift

Hindbærmousse

Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Sådan kommer du i gang med din hindbærmousse Læg husblasen i blød i koldt vand, og tag no...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2343
Opskrift

Thai tunsalat

Stærk mad
Fiskeretter

Bland fishsauce, limesaft og honning i en lille skål. Skær den friske tun i tern. Læg t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2838

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag