Video: Fiskefrikadeller med krydderurtecreme
Fiskefrikadeller med krydderurtecremeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
500 gram Torskefilet
-
1 tsk Havsalt
-
2 stk Æg
-
1 stk Gulerod
-
0.5 deciliter Fløde 13%
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Olie
-
4 deciliter Creme fraiche 18%
-
4 stk Æggeblomme
-
2 spsk Frisk dild
-
4 spsk Frisk persille
Fiskefrikadeller med krydderurtecreme
Hak fisken fint, helst igennem maskine.
Rør farsen sej med lidt salt.
Kom æggene i og rør farsen, så den bliver glat.
Skræl og riv guleroden fint og bland den op i farsen sammen med fløden.
Smag den til med salt, peber og eventuelt lidt reven muskatnød.
Lad farsen trække et par timer i køleskabet, så den bliver lettere at arbejde med.
Form frikadellerne med en stor spiseske og steg dem i olie eller smør 5-6 minutter på hver side, til de bliver gyldne.
Sauce
Varm creme fraichen og æggeblommerne op i en gryde under konstant omrøring, uden det koger.
Blend det lige før serveringen og smag til med hakkede, friske krydderurter samt salt og peber.
Dine fiskefrikadeller med krydderurtecreme er klar til servering. Velbekomme!
FIskefrikadeller er en rigtig fin måde at tilberede fisk, så selv folk, der normalt ikke er så vilde med spisen, kan lide det. Vi har masser af gode opskrifter på netop fiskefrikadeller på hjemmesiden.
Ønsker du noget andet end frikadeller, men stadig fisk, så er der et hav af opskrifter på det også :)
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem kyllingeret
Nem kyllingeretSnit lidt i kyllingelårenes skind, så honningen og krydderierne bedre kan t...
Oksemørbrad med ristede skalotteløg, bacon og portvin
Beregn ca.150-175 g.mørbrad pr.personOpvarm ovnen til 180°C. Skær skalotteløgene i halve o...
Anaconda
Hæld likørerne på is i et whiskeyglas. Top med flødeskum og cayennepeber og server.