Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Tilbehør
30 minutter
20 minutter
7
Fremgangsmåde:
Skær gulerødderne i ½ cm tykke skiver. Bland gulerod, vand, halvdelen af smørret, sukker og salt i en stor gryde. Bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre i 10 min. Hæld vandet fra.
Smelt resterende smør i en stor pande. Tilsæt ahornsirup og farin og rør rundt, til farinen er smeltet.
Tilsæt gulerødder og varm det hele igennem.
Smag til med salt og peber.
Hæld gulerødderne op i en skål og pynt med persille.
Antal personer: 8
2 kg Gulerod
1 deciliter Vand
150 gram Smør
3 spsk Sukker
1.5 tsk Køkkensalt
6 spsk Ahornsirup
3 spsk Brun farin