Sirupglaserede gulerødder

16/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Tilbehør

30 minutter

20 minutter

7



Fremgangsmåde:

Skær gulerødderne i ½ cm tykke skiver. Bland gulerod, vand, halvdelen af smørret, sukker og salt i en stor gryde. Bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre i 10 min. Hæld vandet fra.

Smelt resterende smør i en stor pande. Tilsæt ahornsirup og farin og rør rundt, til farinen er smeltet.
Tilsæt gulerødder og varm det hele igennem.
Smag til med salt og peber.

Hæld gulerødderne op i en skål og pynt med persille.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 8

2 kg Gulerod

1 deciliter Vand

150 gram Smør

3 spsk Sukker

1.5 tsk Køkkensalt

6 spsk Ahornsirup

3 spsk Brun farin

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g