Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Fransk
Unknown
30 minutter
25 minutter
11
Fremgangsmåde:
Quiche lorraine
Smørret skal være helt koldt, når du skærer det i tern og smuldrer det ud i melet.
Ægget piskes nu let og bruges til at samle dejen.
Lad nu dejen hvile i 30 min. i køleskabet.
Tag tærtedejen ud af køleskabet 10 minutter før den skal bruges.
Rul tærtedejen ud og kom den i en tærteform i en passende størrelse.
Prik tærtedejen med en gaffel og forbag den i 10 min. ved 180 grader (160 grader, hvis det er varmluft).
Du kan evt. trimme tærtedejen med en kniv de steder, hvor dejen går ud over formens kant.
Løget skal nu pilles og hakkes fint, mens baconen steges gyldent på en tør pande - den skal ikke være helt sprød.
Æg, creme fraiche, fløde, revet ost og peber blandes i en skål, hvorefter løg og 3/4 af den stegte bacon tilsættes og blandes med massen.
Fyldet fordeles på tærtebunden og resten af baconen bruges som topping.
Bag tærten ved 180 grader (160 grader, hvis varmluft) i 25-30 min.
Midten skal være fast og toppen gylden.
Din quiche lorraine er nu klar til servering - bon appetit!
Antal personer: 4
125 gram Smør
200 gram Hvedemel
1 stk Æg
1 stk Løg
200 gram Bacon i tern
4 stk Æg
200 gram Creme fraiche 38%
2 deciliter Piskefløde 38%
140 gram Revet ost
Køkkensalt
Peber