Video: Chiagrød
ChiagrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Nordisk
Morgenmad
4
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
10 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Chiafrø
-
2 deciliter Mandelmælk
-
1 knsp Vanillepulver
-
1 Friske bær
Chiagrød
Find en lille skål med tilhørende låg frem.
Kom mandeldrik, chiafrø og vaniljepulver i skålen og rør det godt rundt.
Sæt låg på skålen og stil den ind i køleskabet. Chiagrøden skal gerne stå natten over, så konsistensen bliver tyk.
Om morgenen røres der godt rundt i grøden, inden der toppes med bær af eget valg.
Så er din morgenmad klar - velbekomme.
Andre typer topping
Chiagrød smager fantastisk, og du bestemmer helt selv, om den skal spises, som den er, eller om du vil have bær, frugt, rabarberkompot eller hakkede nødder på toppen. Mulighederne er mange, og derfor kan du også nemt variere din udgave af chiagrød.
Derudover bør det nævnes, at du i stedet for mandelmælk bl.a. kan anvende kokosmælk, risdrik eller almindelig mælk, hvis du hellere vil det.
Lækkerier til morgenbordet
Det kan være virkelig rart at have tid til sin morgenmad, men desværre er det ofte kun i weekenden, at de fleste kan hygge om den. Men når det så er sagt, så må man også godt forkæle sig med et morgenbord, der både er indbydende og en lille smule syndigt. Har du fx prøvet vores opskrifter på scones eller croissanter? Hvis ikke, så kan det være, at det er dem, du bør afprøve i den kommende weekend.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunbryst - appelsin- og sennepspaneret
Ovnristede kartofler: Forvarm ovnen til 200°C. Bland kartofler i skiver, hvidløg, olivenol...
Gimlet
GimletHæld gin og grapejuice i et mixerglas halvt fyldt med isterninger. Rør godt rundt ti...
Smuldrekage med hindbær og mandler
Forvarm ovnen til 175°C. Bland mel, sukker og salt i en skål. Skær smørret i små stykke...