Video: Brunede Kartofler
Brunede KartoflerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
3
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
800 gram Aspargeskartofler
-
30 gram Smør
-
1 deciliter Sukker
Sådan laver du brunede kartofler
Skræl kartoflerne og kog dem i saltet vand. Lad dem derefter køle af.
Kog dem gerne dagen i forvejen og tag dem ud af køleskabet 1-2 timer før du skal lave de brunede kartofler.
Smelt smør på en pande og tilsæt sukker og lad det brune. Pas på at det ikke bliver for varmt og begynder at brænde.
Skru ned til moderat varme og tilsæt kartoflerne. Rør forsigt rundt til de bliver brune og flotte.
Så er de klar til at blive serveret til evt. flæskesteg eller andsteg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Farmors De Bedste Pebernødder
Ældes til en jævn dej. Dejen sættes i køleskabet nogle timer, så det bliver stift, og ti...
Avocadodip
For at få det bedste resultat er det vigtigt at avocadoen er helt moden. Alle ingredie...
Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce
Fyld: Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i smør eller margarine...