Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
30 minutter
20 minutter
7
Fremgangsmåde:
Snit gulerødder i fine strimler, skær broccoli og blomkål i små stykker og asparges i grove stykker.
Skær laksen i mindre stykker.
Læg alle grøntsagerne i et ovnfast fad og placer laksestykkerne oven på.
Skær små både af citron fra ca. en kvart citron og fordel dem jævnt over hele fadet. Resten af citronen presses og hældes over retten. Krydder med salt, peber og evt. chili.
Hæld fløden over retten og put det i ovnen i ca. 30 min ved 180 grader.
Serveres med nudler eller ris til.
Velbekomme!
Antal personer: 2
225 gram Laksefilet
2 stk Gulerod
200 gram Broccoli
200 gram Blomkål
200 gram Grøn asparges
2 deciliter Fløde 13%
0,5 stk Revet citronskal