Laks på bund af grøntsager

27/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

30 minutter

20 minutter

7



Fremgangsmåde:

Snit gulerødder i fine strimler, skær broccoli og blomkål i små stykker og asparges i grove stykker.
Skær laksen i mindre stykker.
Læg alle grøntsagerne i et ovnfast fad og placer laksestykkerne oven på.
Skær små både af citron fra ca. en kvart citron og fordel dem jævnt over hele fadet. Resten af citronen presses og hældes over retten. Krydder med salt, peber og evt. chili.
Hæld fløden over retten og put det i ovnen i ca. 30 min ved 180 grader.

Serveres med nudler eller ris til.

Velbekomme!



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 2

225 gram Laksefilet

2 stk Gulerod

200 gram Broccoli

200 gram Blomkål

200 gram Grøn asparges

2 deciliter Fløde 13%

0,5 stk Revet citronskal

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g