Video: Kalkunwok med grøntsager
Kalkunwok med grøntsagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
14
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
350 gram Kalkunbryst
-
1 stk Fennikel
-
150 gram Gulerod
-
100 gram Champignon
-
1 stk Peberfrugt
-
2 stk Forårsløg
-
1 bdt Frisk timian
-
1.4 stk Chili
-
1 spsk Hakket ingefær
-
3 spsk Soy sauce
-
1 stk Hakket hvidløgs fed
-
1.2 spsk Olivenolie
-
0 Salt
-
0 Peber
Kalkunwok med grøntsager
Skær fennikel, gulerødder, peberfrugt, champignon, forårsløg og chili i strimler. Skær kalkunkødet i tern. Varm en wok op og brun kødet i olien og stir fry indtil kødet er blevet lyst. Tilsæt grøntsagerne, ingefær, hvidløg og chili, timian og steg et par minutter. Tilsmag retten med soja, salt og peber efter behag. Serveres med kogt grov bulgur.
Kalkunwok med grøntsager
Kalkunwok med grøntsager er blot én ud af vores mange opskrifter på retter, der tilberedes, læs: lynsteges i en wok.
Når du skal snitte dine grøntsager til wokken, så benyt gerne et juliennejern. Det gør snittearbejdet både nemmere og sjovere,
og så fylder det minimalt i den øverste køkkenskuffe.
Du kan også benytte juliennejernet til at lave pynt på supper, som fx pekingsuppen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat af grillet pære, gorgonzola og valnødder
Skyl spinaten. Opvarm en grillpande med olivenolie. Skær pærerne i 4 dele og grill dem...
Tomat- peberfrugt- og basilikumtærte
Forvarm ovnen på 200°C. Bag butterdejspladerne. Når de er færdige trykkes de ned, så de...
Muslingesalat med kartofler
Rens muslingerne ved at skylle dem grundigt og fjern alle beskadigede og døde muslinger....