Køkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Dessert
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
150 gram Mørk chokolade
150 gram Smør
150 gram Sukker
100 gram Æggeblommer, pasteuriserede
120 gram Æggehvider, pasteuriserede
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad
Pisk æggeblommer og 2/3 af sukkeret luftigt i en anden skål.
Rør forsigtigt chokoladeblandingen i æggesnapsen.
Pisk æggehviderne stive i en tredje skål, og bland resten af sukkeret 1/3 undervejs.
Vend de piskede hvider i chokoladeblandingen.
Smør en springform (18 cm i diameter), og fordel halvdelen af moussen i formen.
Bag den ved 175 g. i cirka 25 min.
Stil resten af moussen på køl imens.
Lad den bagte bund køle af, og fordel resten af moussen over på bunden.
Stil den færdige kage i køleskabet, og lad den sætte sig natten over.
Løsn kagen fra kanten og bunden med en kniv.
Pynt med chokoladespåner og bladguld.
Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception
Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Vin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen mod floden Layon. Her lige syd for byen Angers og langs med Loire-dalen finder m... læs mere
Brug rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chiliglaceret laks
Vask laksefileter og skær dem i portionsstykker. Laksen kommes i et ovnfast fad med sal...
Italiensk tomat
Tomaterne halveres, så der kommer 2 "flade" sider. Drysses med salt og basilikum og grille...
Pasta med kylling og artiskok
Opvarm olien i en stor pande over middelhøj varme. Skær kyllingekødet i strimler. Svits...