Video: Gateau Marcel "lækker Chokoladekage"
Gateau Marcel "lækker Chokoladekage"Køkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Dessert
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
150 gram Mørk chokolade
-
150 gram Smør
-
150 gram Sukker
-
100 gram Pasteuriseret æggeblomme
-
120 gram Pasteuriseret æggehvide
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad Pisk æggeblommer og 2/3 af sukkeret luftigt i en anden skål. Rør forsigtigt chokoladeblandingen i æggesnapsen. Pisk æggehviderne stive i en tredje skål, og bland resten af sukkeret 1/3 undervejs. Vend de piskede hvider i chokoladeblandingen. Smør en springform (18 cm i diameter), og fordel halvdelen af moussen i formen. Bag den ved 175 g. i cirka 25 min. Stil resten af moussen på køl imens. Lad den bagte bund køle af, og fordel resten af moussen over på bunden. Stil den færdige kage i køleskabet, og lad den sætte sig natten over. Løsn kagen fra kanten og bunden med en kniv. Pynt med chokoladespåner og bladguld.
Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet chokoladetærte
Start med at smelte smør og chokolade over vandbad. Del æg i hvider og blommer. Pisk hvide...
Hønsesalat
Hønsesalat Kog en kylling eller nogle kyllingefileter og køl dem derefter af i køleskab.Nå...
Langtidshævede boller "uden hænder"
Bland alle ingredienser, dog ikke hvedemel. Rør dejen lind med en ske og tilsæt hvedemel...