Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
3-4 stk Kyllingefilet
1 stk Hønsebouillon
2 spsk Smør
3 spsk Hvedemel
2 dåse Asparges
2 deciliter Vand
1 bdt Frisk persille
12 stk Tartelet
Kom kyllingbrysterne i en gryde med vand og bouillonterning.
Lad det koge i 15 minutter.
Lad dem trække i 10 minutter i vandet.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt melet.
Kom aspargesvandet i og lad det koge op under piskning.
Tilsæt noget kogevandet som brysterne er kogt i, til den rette konsistens er opnået.
Tag brysterne op og snit dem i tern og kom dem i sovsen.
Tilsæt aspargesene og smag til med salt og peber.
Lun tarteletterne i ovnen ganske kort ved 200°.
Hak persille fint eller i passende blade af brøndkarsen.
Anret tarteletterne på et fad, og læg tomatbåde rundt om.
Kom fyldet i tarteletterne og drys med persille eller brøndkarse
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sandkage med citronmelisse
Tænd for ovnen på 170°C. Smøren blødgøres og røres let og luftigt med sukker. Æggen...
Ciselerede champignoner med kørvel
Vælg helt rå, friske champignoner til denne garniture. Tør evt. champignonen af med en fug...
Kængurusteaks med sød kartoffelmos
Kængurumørbrad: Forvarm ovnen til 200°C. Brun kængurumørbraden i olie på en pande og sæt...