Video: Ægge- og karrysalat
Ægge- og karrysalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
400 gram Mayonnaise
-
8 stk Hårdkogt æg
-
3.4 tsk Karry
-
0.5 stk Fintrevet løg
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Ægge- og karrysalat
Mayonnaise røres med fintrevet løg og karry.
Smag dig frem og dosér karry, som du synes, men salatmayonaisen må gerne være lidt kraftig i smagen, da de kogte æg absorberer en del af kraften fra krydderierne.
Æggene hakkes.
Nemmest er det at bruge en æggedeler og skære æggene på langs, vende dem og skære igen på tværs.
De finthakkede æg blandes i den krydrede mayonnaise.
Smag til med salt og peber - eller vent, til æggesalaten har stået på køl et par timer - da er det nemmest at vurdere, om den skal have et ekstra skud krydderier.
Så kan du forkæle dig og din gæste med ægge- og karrysalat.
Velbekomme!
Karrysalat med æg er et universalingrdiens på det kolde bord. Selvfølgelig skal den bruges til den marinerede sild.
Men den er perfekt til en god pastasalat. Men også rigtig god i en hjemmelavet sandwich.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fire Fly
Hæld vodka og juice i et collinsglas med is. Tilsæt grenadine og server.
Broccoli med bacon
Del broccolien i fine små buketter. Skyl dem, og læg dem til tørre på køkkenrulle. Rist...
Champignoncurry
Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Snit forårsløgene fint. Varm olien i en gryde e...