Video: Lakse forret
Lakse forretKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Laksefilet
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
240 gram Kvark
-
80 gram Stenbiderrogn
-
1 stk Citron
-
1 stk Iceberg salat
-
200 gram Grøn asparges
-
2 stk Æg
-
1.2 bdt Dild
Den ferske laks dampes i hvidvin med salt og peber i 5 min.
Afkøles
Anrettes på 4 tallerkner, dækkes med sauce lavet af kvark, smagt til med salt og peber, citron.
Kog æggene og afkøl dem.
De grønne asparges kan enten være fra glas eller nykogte - som afkøles.
Tips:
Laksen kan dampes i en alm. gryde. Hæld hvidvin ved og kog den i 5 min, indtil laksen bliver hvidlig.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Saltimbocca med salvie
Bank de 12 tynde skiver kød let med håndryggen. Drys skiverne med salt, peber og revet par...
Grøn kartoffelsalat
Sådan laver du din grønne kartoffelsalatSkræl kartoflerne. Hvis det er sommer, som brug de...
Fiberboller
Opløs gæren i det lunkne vand, kom resten af ingredienserne i og ælt dejen godt i 10 min....