Video: Fisk - Lakse forret
Fisk - Lakse forretKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Laksefilet
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
240 gram Kvark
-
80 gram Stenbiderrogn
-
1 stk Citron
-
1 stk Iceberg salat
-
200 gram Grøn asparges
-
2 stk Æg
-
1.2 bdt Dild
Den ferske laks dampes i hvidvin med salt og peber i 5 min. Afkøles Anrettes på 4 tallerkner, dækkes med sauce lavet af kvark, smagt til med salt og peber, citron. Kog æggene og afkøl dem. De grønne asparges kan enten være fra glas eller nykogte - som afkøles. Tips: Laksen kan dampes i en alm. gryde. Hæld hvidvin ved og kog den i 5 min, indtil laksen bliver hvidlig.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet flødelikør
Bland alle ingredienserne i en blender og blend til det er en glat, jævn masse. Servér...
Kartoffelgratin med muskatnød
Rør fløde og mælk sammen. Skyl kartoflerne og skræl dem, skær eventuelle mørke og grønne p...
Pæretærte
PæretærtePærerne skrælles, kernehuset tages ud og pærerne deles i halve (du kan evt. bruge...