Video: Knækbrød med nødder og frø
Knækbrød med nødder og frøKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
125 gram Mandler
-
60 gram Hasselnød
-
3 deciliter Solsikkekerne
-
3 deciliter Sesamfrø
-
2 spsk Fiberhusk
-
5 deciliter Vand
-
1.2 tsk Køkkensalt
Knækbrød med nødder og frø
Varm ovnen op til 160 grader varmluft.
Fin hak mandler og hasselnødder i en foodprocessor og bland alle ingredienserne i en stor skål.
Tilsæt vand, rør det sammen og lad det trække i 10-15 min til dejen bliver fastere (fiberhusk er sagen og det, der får det til at tykne).
Læg bagepapir på to bageplader og bred dejen ud i en stor firkant på hver med en dejskraber.
Skær (eller marker) 12-16 knækbrød med en kniv eller pizzahjul og sæt de to plader i ovnen.
Den ene skal være helt øverst, den anden helt nederst.
Efter 20 min bytter de plads og de får herefter 20 min til.
Hold øje med dem!
Bræk/skær dem fra hinanden ret hurtigt efter de er kommet ud ad ovnen. De må ikke nå at blive for sprøde inden de deles.
Dine knækbrød med nødder og frø er nu klar. Velbekomme!
Skal dine knækbrød glide lidt lettere ned, kunne denne enkle persille pesto måske hjælpe. Det smager i hvert fald godt og indeholder masser af antioxidanter.
Skal det være endnu lettere, kan vi anbefale at skylle de sunde knækbrød ned med noget lige så sundt smoothie.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Halloweenpølsehorn
Halloweenpølsehorn Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og...
Amagergryde med kål og kartofler
Fremgangsmåde: Amagergryde med kål og kartofler.Løgene hakkes, kartoflerne skæres i skiver...
Kødsauce med timian
Sådan laver du kødsauce med timianStart med at pille og hakke de to løg. Kom smør eller ol...