En lækker dessert fra det franske køkken. Du kan lave blødende chokolade fondant på ca. 1 time 10 minutter i alt. Læs mere om denne opskrift her.

Blødende chokolade fondant

Blødende chokolade fondant
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Dessert

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 13/05-2013

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pasta med gorgonzola og rejer

Proteinrig mad
Fiskeretter

En smule olivenolie opvarmes på en dyb pande og det pressede hvidløg ristes kort. Fløden...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pecantærte

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. Bland sukker, sirup, smør og vand i en gryde. Bring det i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Final Exam Relief

Hæld rom og likør i et collinsglas næsten fyldt med isterninger. Rør og fyld op med ligeli...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag