Video: Kanel- og orangescones
Kanel- og orangesconesKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
350 gram Hvedemel
-
100 gram Smør
-
50 gram Rørsukker
-
1.1 stk Æg
-
2 tsk Bagepulver
-
3.4 deciliter Vand
-
3.4 deciliter Mælk
-
1 stk Revet appelsinskal
-
1.1 tsk Kanel
Blødgør smørret og vej de andre ingredienser af. Rør det hele langsomt sammen med en dejarm på en røremaskine i 4-5 minutter. Køl dejen ned i køleskabet i 1 time. Rul den ud i 3 cm
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tiramisu
TiramisuÆggehviderne piskes først stive, derefter pisker du æggeblommer og sukker til det...
Cremet dilddressing
Rør mayonnaise og creme fraice sammen i en skål. Rør hakket dild, parmesan, citronsaft, re...
Fransk citrontærte
Dej: Hvedemel, sukker, smør og knuste mandler blandes godt sammen i en skål til en ?crumbl...