Video: Kanel- og orangescones
Kanel- og orangesconesKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
350 gram Hvedemel
-
100 gram Smør
-
50 gram Rørsukker
-
1.1 stk Æg
-
2 tsk Bagepulver
-
3.4 deciliter Vand
-
3.4 deciliter Mælk
-
1 stk Revet appelsinskal
-
1.1 tsk Kanel
Blødgør smørret og vej de andre ingredienser af. Rør det hele langsomt sammen med en dejarm på en røremaskine i 4-5 minutter. Køl dejen ned i køleskabet i 1 time. Rul den ud i 3 cm
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ferskensuppe
karry svitses i olien, løg tilsættes, herefter flåede tomater, piskefløde og saften fra fe...
Amerikanske søndagspandekager
Kom alle de vådt imgredienser i de tøre. Steg pandekagerne i olie og smør på en varm pand...
Butterdejssnegle med oliven
1. Lad butterdejen tø op i køleskabet. 2. Hak oliven, soltørrede tomater, hvidløg og rosm...