Video: Anderledes porretærte
Anderledes porretærteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
400 gram Bacon i skiver
-
1 tsk Frisk timian
-
2 kg Porre
-
1 liter Hønsebouillon
-
2 spsk Hvedemel
-
1 spsk Creme fraiche 38%
-
100 gram Butterdej
-
100 gram Syltede kastanjer
Steg bacon i smør. Tilsæt timian og porre, vend det rundt og tilsæt fond. Lad det simre under låg i ½ time. Tilsæt kogt kylling eller andet kød (vælg fond efter det) og varm det igennem, melet drysses over og vendes i. Tilsæt creme fraiche. Læg det hele i et ildfast fad. Rul butter dej halvt ud og drys kastanjer over og rul det helt ud. Læg det over porre blandingen. Rids med kniv. Bag i ovn ca. ½ time.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling med nudler og bambusskud
Skær kyllingekød i mundrette stykker. Bland med presset hvidløg. Kog nudler efter anv...
Spaghettifad
Tænd ovnen på 175°C. Spaghettien koges. Oksefars og hakket løg brunes i en gryde, flåede...
Italiensk suppe
Skær bacon i små stykker og brun det i en stor gryde. Hak de 3 løg, den ene stængel seller...